Բաժիններ՝

Ջեմ «Սալորը՝ շոկոլադում»

Բաղադրիչներ

1. Սալոր (կապույտ) – 3 կգ
2. Շաքարավազ – 1.5 կգ
3. Կակաո – 100 գ
4. Կարագ – 200 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Սալորն անցկացնել մսաղացով, ավելացնել շաքարավազը և եփել 1 ժամ՝ անընդհատ խառնելով:

2. Հետո ավելացնել կարագ և կակաո, լավ խառնել և եփել կես ժամ:

3. Լցնել ջեմը ստերիլ բանկաների մեջ և փակել:

4. Պահպանել սառը տեղում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս