Բաժիններ՝

Սալորի զարմանահրաշ ջեմ՝ պատրաստված ընկույզով

Բաղադրիչներ

1. Սալոր – 1 կգ
2. Շաքարավազ – 900 գ
3. Ընկույզ – 100 գ
4. Ջուր – 1.2 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

1. Ընկույզի վրա եռացրած ջուր լցնել և թողնել 10 րոպե:

2. Սալորից հեռացնել կորիզները, ջուր ավելացնել և եփել մոտ 10 րոպե մինչև փափկելը:

3. Ավելացնել շաքարավազը և ընկույզը:

4. Եփել ցածր կրակի վրա մինչև պատրաստ լինելը՝ ժամանակ առ ժամանակ խառնելով ևս 40 րոպե:

5. Տաք ջեմը լցնել բանկաների մեջ և փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս