Դդմիկից պատրաստված քաղցր ալադիներ. Ընդամենը 3 բաղադրիչ, և ուտեստը պատրաստ է
Բաղադրիչներ
1. Դդմիկ – 500 գ
2. Շաքարավազ – 2 ճ/գ
3. Ալյուր – 150 գ
4. Բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
1. Դդմիկը մաքրել և քերել խոշոր քերիչով:
2. Ավելացնել մաղած ալյուրը և շաքարավազը: Լավ խառնել:
3. Գդալով ալադիներ ձևավորել բուսայուղով լի տաք տապակի մեջ և տապակել 2 կողմից՝ մինչև ոսկեգույն դառնալը:
4. Մատուցել թթվասերով և մուրաբայով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը