Բաժիններ՝

Կարտոֆիլով պատրաստված քաբաբ

Բաղադրիչներ

1. Կարտոֆիլ – 4 հատ
2. Բեկոն – 80 գ
3. Ուրց – 4-6 ճյուղ
4. Աղ, սև աղացած պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարտոֆիլը մաքրել, լվանալ:

2. Կարտոֆիլը օղակաձև կտրատել:

3. Կտրատել բեկոնը:

4. Շամփուրներին հերթականությամբ շարել օղակաձև կարտոֆիլը և բեկոնը:

5. Աղ և պղպեղ ցանել, վրան 2 ճյուղ ուրց դնել:

6. Փաթաթել փայլաթիթեղով և ուղարկել նախապես 190 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ 50-60 րոպեով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս