Կարտոֆիլով պատրաստված քաբաբ
Բաղադրիչներ
1. Կարտոֆիլ – 4 հատ
2. Բեկոն – 80 գ
3. Ուրց – 4-6 ճյուղ
4. Աղ, սև աղացած պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Կարտոֆիլը մաքրել, լվանալ:
2. Կարտոֆիլը օղակաձև կտրատել:
3. Կտրատել բեկոնը:
4. Շամփուրներին հերթականությամբ շարել օղակաձև կարտոֆիլը և բեկոնը:
5. Աղ և պղպեղ ցանել, վրան 2 ճյուղ ուրց դնել:
6. Փաթաթել փայլաթիթեղով և ուղարկել նախապես 190 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ 50-60 րոպեով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը