Կաթնային «կորժիկներ»՝ մեր մանկությունից. շատ համեղ և հեշտ պատրաստվող
Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 2.5-3 բաժակ
2. Կաթ – 100 գ
3. Ձու – 1 հատ
4. Մարգարին – 100 գ
5. Շաքարավազ – 1 բաժակ
6. Սոդա (քացախով հանգցրած) – 0.5 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, ավելացնել ալյուրը:
2. Հունցել փափուկ խմոր:
3. Գրտնակել խմորն ալյուր շաղ տված սեղանի վրա:
4. Կաղապարով կորժիկներ ձևավորել:
5. Թխել 180 աստիճան ջեռոցում, 15 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը