Բաժիններ՝

Իդեալական բիսկվիթ, որը կարող է պատրաստել ցանկացած տանտիրուհի

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 4 հատ
2. Ալյուր – 150 գ
3. Շաքարավազ – 150 գ
4. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Փոքր կաթսայի մեջ խառնել ձուն և շաքարավազը: Այնուհետև կաթսան դնել շոգեբաղնիքի վրա, և առնվազն 10 րոպե հարել հարիչով:

2. Այժմ ավելացնել ալյուրը և փխրեցուցիչը, խառնել:

3. Թխման համար նախատեսված տարան պատել արևածաղկի ձեթով, լցնել խմորը:

4. 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում թխել 25 րոպե: Պատրաստ է:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս