Բաժիններ՝

Շոկոլադե ֆոնդյու

Բաղադրիչներ

1. Շոկոլադ – 200 գ

2. Սերուցք – 100 մլ

3. Մրգեր՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Ջրային գոլորշու վրա հալեցնել շոկոլադը: Ավելացնել սերուցքը և խառնել՝ մինչև միասեռ զանգված ստանալը:

2. Ստացված ֆոնդյուն լցնել մատուցվող ամանի մեջ: Մրգերը մանր կտրատել, որպեսզի հնարավոր լինի հեշտությամբ թաթախել շոկոլադե զանգվածի մեջ:

3. Շոկոլադը կարող եք հալեցնել նաև ֆոնդյուի համար նախատեսված կաթսայի մեջ, որի փոքրիկ կրակը քաղցրեղենը միշտ տաք կպահի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս