Շոկոլադե ֆոնդյու
Բաղադրիչներ
1. Շոկոլադ – 200 գ
2. Սերուցք – 100 մլ
3. Մրգեր՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
1. Ջրային գոլորշու վրա հալեցնել շոկոլադը: Ավելացնել սերուցքը և խառնել՝ մինչև միասեռ զանգված ստանալը:
2. Ստացված ֆոնդյուն լցնել մատուցվող ամանի մեջ: Մրգերը մանր կտրատել, որպեսզի հնարավոր լինի հեշտությամբ թաթախել շոկոլադե զանգվածի մեջ:
3. Շոկոլադը կարող եք հալեցնել նաև ֆոնդյուի համար նախատեսված կաթսայի մեջ, որի փոքրիկ կրակը քաղցրեղենը միշտ տաք կպահի:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը