Բաժիններ՝

Ազնվամորիով պատրաստված ամանորյա կոկտեյլ՝ շամպայնով

Էներգետիկ արժեքը մեկ չափաբաժնում.

Կալորիականություն – 318 կկալ

Սպիտակուցներ – 1.7 գ

Ճարպեր – 0 գ

Ածխաջրեր – 47.2 գ

Բաղադրիչներ

  1. Ազնվամորու հյութ – 3 բաժակ
  2. Լայմի հյութ – 1 ճ/գ
  3. Լայմ – 1 հատ
  4. Չոր շամպայն – 750 մլ

Պատրաստման եղանակը

  1. Գրաֆինի մեջ խառնել ազնվամորու հյութը և լայմի հյութը:
  2. Յուրաքանչյուր բաժակի կեսը լցնել հյութերի խառնուրդը և ավելացնել շամպայնը:
  3. Զարդարել լայմի շերտերով և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս