Այս տորթը ոչ երկրային աղանդեր է և այն նույնիսկ պետք չէ թխել
Այս բաղադրատոմսը հարմար կլինի այն քաղցրասերներին, ովքեր սիրում են օգտակար քաղցրեղեն և գնահատում են իրենց ժամանակը: Ընդամենը 20 րոպեում կստանաք իդեալական տորթ՝ շատ նրբագեղ համով:
Տորթ՝ թխվածքաբլիթով
Բաղադրիչներ
1. Թխվածքաբլիթ – 250 գ
2. Կարագ – 100 գ
3. Նութելա – 400 գ
4. Պանիր «Ֆիլադելֆիա» – 500 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Խառնել կարագը և 1 թ/գ նութելա: Զանգվածը դնել միկրոալիքային վառարանի մեջ. այն պետք է լրիվ հալչի:
2. Մի փոքր խոնավեցել թխվածքաբլիթը և լավ տրորել: Թխվածքաբլիթի վրա լցնել նութելայի և կարագի խառնուրդը, դնել սառնարանը:
3. Խառնել մնացած նութելան և ֆիլադելֆիան՝ հարելով: Ստացված զանգվածը նույնպես դնել սառնարանը:
4. Հանել սառնարանից տորթի հիմք հանդիսացող թխվածքաբլիթը, լավ հարթեցնել կաղապարի մեջ՝ օգտագործելով բաժակ:
5. Հիմքի վրա լցնել նութելայի և պանրի խառնուրդը: Լավ հարթեցնել մակերեսը: Թողնել մի քանի րոպե, որպեսզի տորթը լավ ներծծվի:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը