Բաժիններ՝

Տորթեր, որոնցում կարող եք տեսնել Ձեր արտացոլանքը. հայելային ջնարակի բաղադրությունը

Բաղադրիչները.

1. Ժելատին – 12 գ
2. Շաքարավազ – 150 գ
3. Ջուր – 75 գ
4. Գլյուկոզայի օշարակ կամ եգիպտացորենի օշարակ – 150 գ
5. Սպիտակ շոկոլադ – 150 գ
6. Խտացրած կաթ – 100 գ
7. Սննդային ներկանյութ 1_640x640

Պատրաստման եղանակը.

1. Թերթավոր ժելատինը թրջել ջրի մեջ:

2. Սոտեյնիկում խառնել շաքարավազը, ջուրը և գլյուկոզայի օշարակը (ծայրահեղ դեպքում փոխարենել մաթով կամ եգիպտացորենի օշարակով):

3. Դնել կրակի վրա և տաքացնել մինչև շաքարավազի հալվելը: Ավելացնել քամած ժելատինը և խառնել: 2_640x640

4. Սպիտակ շոկոլադը կտրատել մասերի և հալեցնել գոլորշու վրա:

5. Շոկոլադային զանգվածի մեջ ավելացնել խտացրած կաթը և բարակ շիթով զգուշությամբ լցնել օշարակը: Խառնել:

6. Խառնուրդի մեջ ավելացնել սննդային ներկանյութը: 3_640x640

7. Ձեռքի բլենդերով լավ խառնել ջնարակը: Այնպես անել, որպեսզի պղպջակներ չառաջանան:

8. Եթե պղպջակներ առաջանան, անցկացնել ջնարակը մանր մաղով:

Մարմարե էֆեկտ ստացվում է տորթը բազմագույն ջնարակով մի քանի անգամ պատելու ճանապարհով: 4_640x640 5_640x421 6_640x328 7_640x640 8_640x640 9_640x640

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս