Բաժիններ՝

Արագ նիհարեցնող բաղադրատոմս

Նիհարեցնող հյութը պատրաստելու համար ձեզ անհրաժեշտ է.

  • 1 լիտր ջուր
  • 5 ճաշի գդալ մաղադանոս

Մեկ լիտր ջուրը եռացրեք կաթսայի մեջ: Կտրատեք թարմ մաղադանոսը և ավելացրեք եռացրած ջրի մեջ: Թողեք մնա 15-­20 րոպե: Մաղադանոսով այս թեյը կարող եք խմել և՛ տաք, և՛ սառը վիճակում: Ցանկության դեպքում կարելի է ավելացնել կիտրոն կամ կիտրոնի հյութ:

Խմեք 250 մլ՝ ուտելուց 20 րոպե առաջ:

Ընդ որում, թեյը պետք է խմել երկու շաբաթ անընդմեջ, ապա պետք է մեկ ամիս դադար տալ: Ընթացքում պետք է ուտել ցածր կալորիականությամբ ուտելիք:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս