Բաժիններ՝

Ամանորյա աղցան «Ձմեռ պապ»

Առաջին շերտ
Մանրացնում ենք եփած միսը և տեղավորում ափսեի մեջ:

Երկրորդ շերտ
Խաշած կարտոֆիլն անցկացնում ենք քերիչով և լցնում մսի վրա, ապա ավելացնում մայոնեզ ու զգուշությամբ տարածում:

Երրորդ շերտ
Ավելացնում ենք քերիչով անցկացրած գազարը: Գազարի շերտի վրա ևս մայոնեզ ենք տարածում, և ավելացնում եփած ձվի քերած դեղնուց, որը լինելու է Ձմեռ պապիկի դեմքը: Իսկ եփած ձվի քերած սպիտակուցով պատրաստում ենք մորուքը:

Մանրացրած կարմիր տաքդեղն օգտագործում ենք գլխարկի հատվածում:
Զեյթունները տեղադրում ենք աչքերի հատվածքում:

Մանրամասները՝ տեսանյութում:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս