Այս բաղադրատոմսը կշրջի Ձեր պատկերացումները կոտլետների մասին. անհրաժեշտ է 25 րոպե
Ջեռոցում պատրաստված կոտլետները շատ ավելի հետաքրքիր են, քան յուղով տապակածները: Եվ, ընդ որում, դրանք բացարձակապես դիետիկ ուտեստ են:
Ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում ֆրանսիական ձևով պատրաստվող ձվով կոտլետների բաղադրատոմսը:
Բաղադրիչներ
1. Մսի ֆարշ – 250 գ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Սպիտակ հաց – 1 կտոր
4. Ձու – 4 հատ
5. Բուսայուղ – 1 ճ/գ
6. Սև պղպեղ, աղ՝ ըստ ճաշակի
7. Թարմ մաղադանոս
Պատրաստման եղանակը
1. Սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղով:
2. Թասի մեջ տեղավորել ֆարշը, ձուն, տապակած սոխը, թրջած հացը, աղը և պղպեղը: Լավ խառնել զանգվածը:
3. Պատրաստված ֆարշից կոտլետներ ձևավորել և շարել պերգամենտի վրա:
4. Կոտլետների վրա փորվածք անել և ձուն ջարդել փոսիկի մեջ: Պատրաստել դրանք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 25 րոպե:
5. Եթե չեք սիրում թույլ դեղնուց, ապա կարող եք թողնել ջեռոցում մի փոքր ավելի երկար:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը