Ամանորյա ուտեստների ձևավորման հրաշալի 15 եղանակ
Շատերը կարծում են, որ ուտեստները պետք չէ զարդարել: Մինչդեռ, գեղեցիկ ձևավորված աղցանը հաճելի է աչքի համար և ախորժակ է բացում:
Թող այս գաղափարներն Ամանորի գիշերն օգնեն Ձեզ ստեղծել Ձեր սեփական և անկրկնելի տոնական մթնոլորտը:
1. Եղևնի՝ ուտելու համար (սենդվիչ, գլանափաթեթներ, աղցան և կանապե):
2. Մատուցեք ուտեստը Սուրբ Ծննդյան ծաղկեպսակի տեսքով:
3. Օլիվիե, ծովախեցգետնով աղցան՝ պանրի զամբյուղի մեջ, և ծովատառեխ` մուշտակի տակ:
4. Նախուտեստների ամանորյա մատուցում:
5. Պանրի ափսեի ձևավորում:
6. Տոնական թխվածքների ձևավորման տարբերակներ:
7. Չիզքեյքի ձևավորում:
8. Ինչպե՞ս մատուցել ելակը:
9. Փքված բրնձից պատրաստված եղևնի:
10. Տոնածառը` որպես ամանորյա դեսերտ (միրգ, շոկոլադ և թխվածքաբլիթներ):
11. Զարդարում ենք ժապավեններով:
12. Սուրբ Ծննդյան քափքեյքեր:
13. Պաղպաղակ:
14. Ելակ և սուֆլե:
15. Շամպայնի շշի զարդարման գաղափարներ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը