Իդեալական խտացրած կաթ՝ տան պայմաններում
Սիրո՞ւմ եք խտացրած կաթ, սակայն չեք կարողանում ընտրել խանութում առկա հսկայական տեսականո՞ւց: Ժամանակն է ինքնուրույն պատրաստել այս քաղցր հրաշքը:
Ineresbook-ը ներկայացրել է ամենատարածված կաթի բաղադրատոմսը:
Ձեզանից կպահանջվեն՝
- 200գ կաթ
- 200գ շաքար (կամ փոշի)
- 20գ կարագ
Պատրաստման եղանակը
Բոլոր բաղադրիչները խառնեք կաթսայի մեջ (ցանկալի է՝ բարձր կաթսայի մեջ, քանի որ խառնուրդն ուժեղ փրփրում է): Ցածր կրակի վրա խառնուրդը հասցնում եք եռման: Երբ սկսի եռալ, կրակը բարձրացրեք և եփեք ևս 10 րոպե: 10 րոպե անց խառնուրդը կջրիկանա: Մի վախեցեք, ամեն ինչ ճիշտ է: Զանգվածն աստիճանաբար կսկսի խտանալ: Երբ սառչի, լցրեք ապակե տարայի մեջ և դրեք սառնարանը: Մի քանի ժամ անց այն ավելի կխտանա:
Բարի վայելում:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը