Բաժիններ՝

Զովացուցիչ, ամառային ըմպելիք` սերուցքային լիմոնադ

Բաղադրիչներ`

• կոտրած սառույց

• 1-2 մեծ կիտրոն- բարակ կտրատած

• 1 բաժակ կիտրոնի հյութ

Խտացրած կաթ- ¼ բաժակ, կամ ավելի շատ

• շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի

• ջուր- 2 բաժակ

Պատրաստման եղանակը`

Գրաֆինի մեջ կիսով չափ սառույց լցնել, վրան ավելացնել կտրատած կիտրոնները։ Առանձին ամանի մեջ խառնել կիտրոնի հյութը, խտացրած կաթն ու շաքարավազը, խառնել, մինչև շաքարավազը լուծվի։ Լցնել գրաֆինի մեջ, ավելացնել ջուրը, խառնել և անմիջապես մատուցել։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս