Բաժիններ՝

Հարիսա

Բաղադրիչներ

Հավի միս – 1 կգ

Ձավար – 500 գ

Ջուր – 2 լ

Աղ

Պատրաստման եղանակը

Կաթսայի մեջ լցնել ձավարը, հավի միսը և ջուրը։

Հասցնել եռման աստիճանի և հեռացնել փրփուրը։

Ցածր կրակի վրա եփել 1.5 ժամ, այնուհետև միսը հանեք, վրայից հեռացրեք ոսկորները և նորից լցրեք ձավարի վրա։

Ըստ անհրաժեշտության՝ տաք ջուր ավելացրեք:

Ստուգեք՝ երբ ձավարը եփված լինի, ապա նշանակում է՝ հարիսան պատրաստ է, ավելացրեք աղը, թողեք եփվի ևս 10 րոպե։

Մատուցել կարագով։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս