Բաժիններ՝

Հորթի մսով այս համեղ ճաշատեսակը կզարմացնի շատերին

Բաղադրությունը

1 կգ տավարի շոգեխաշած միս

2 ճ/գ ալյուր

2 գազար

3 կարտոֆիլ

1 պճեղ սխտոր

1 սոխ

1 դափնու տերև

ցիտրոն

1 ճ/գ տոմատի մածուկ

եփած մսի արգանակը՝ 2 լ

2 ճաշի գդալ կարմիր գինի՝ ըստ ցանկության

կես բաժակ սառեցված կանաչ ոլոռ

աղ, սև և կարմիր պղպեղ, կարի՝ ըստ ցանկության։

Պատրաստման եղանակը

Մեծ կաթսայի մեջ բուսական յուղ լցնել, ավելացնել շոգեխարշած միսը՝ աղով, տապակել և ավելացնել 2 ճ/գ ալյուրը։ Միսը կարմրելուց հետո այն հանել կաթսայից։

Նույն բուսայուղի մեջ տապակել սոխը, սխտորը և կտրատած գազառը։

Այնուհետև ավելացրեք գինին (եթե ցանկանում եք), ապա տոմատի մածուկը, դափնու տերև։ Մի փոքր եփվելուց հետո ավելացրեք աղը և մյուս համեմունքները։

Մի փոքր եփվելուց հետո, որպեսզի համերը միախառնվեն, ավելացրեք տավարի միսն ու արգանակը և միջին ջերմության վրա եփեք 2 ժամ։

Եփվելուց հետո արդեն պետք է ավելացնել սառեցված կանաչ ոլոռը և շարունակել եփել ևս 20 րոպե։

 

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս