Բաժիններ՝

Ինչպես ընտրել տավարի միս սթեյքերի համար. խոհարար

Կատարյալ ռեստորանման սթեյք պատրաստելու համար դուք պետք է ընտրեք միս, որը մոտենում է իր պիտանելիության ժամկետին: Այս մասին Газета.Ru-ին ասել է Drinks@Dinners ռեստորանի շեֆ-խոհարար Եվգենի Միխայլովը։

«Վաճառքի համար սթեյք պատրաստող ընկերությունները հավատարիմ են մսի թաց հնեցման տեխնոլոգիային, համապատասխանաբար, փաթեթավորման մեջ միսը կշարունակի հնանալ»,-  shantnews-ի փոխանցմամբ՝ պարզաբանել է նա։

Սթեյք ընտրելիս կարևոր է դիտարկել մսի գույնը և փաթեթավորման ամբողջականությունը:

«Առաջին հերթին ուշադրություն դարձրեք փաթեթավորմանը. Այն պետք է լինի ամբողջական, առանց «վակուումի», իսկ սթեյքի գույնը՝ կարմիր կամ շագանակագույն»,- ասել է նա։

Միխայլովը եփելուց առաջ խորհուրդ է տալիս ուշադրություն դարձնել մսի հոտին։

«Այն չպետք է պարունակի լյարդի «բույր», դա վկայում է նրա անորակության մասին»,- զգուշացրել է նա։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս