Բաժիններ՝

Քաղցր տոստ՝ հացով և պնդուկով

Բաղադրիչներ

1. Պնդուկ – 3 ճ/գ
2. Ձիթապտղի յուղ – 1 թ/գ
3. Հաց – 2 կտոր
4. Հունական յոգուրտ – 3 ճ/գ
5. Մեղր – 2 ճ/գ
6. Սև աղացած պղպեղ և աղ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Պնդուկը մանրացնել և խառնել ձիթայուղի հետ: Համեմել աղով և պղպեղով:

2. Հացի վրա հունական յոգուրտ տարածել, լցնել պնդուկը և ավելացնել մեղրը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս