Բաժիններ՝

Ընթրիք, որը կհիացնի բոլորին. պաստա՝ պատրաստված պանրով և բրոկոլիով

Բաղադրիչներ

1. Պաստա – 200 գ
2. Բրոկոլի – 10 փնջիկ
3. Պինդ պանիր – 50 գ
4. Թթվասեր – 2-3 թ/գ
5. Կարագ – 2 թ/գ
6. Աղ և սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
7. Բուսայուղ՝ տապակելու համար

Պատրաստման եղանակը

1. Աղով համեմած ջրի մեջ խաշել պաստան և բրոկոլին:

2. Պանիրը անցկացնել քերիչով:

3. Պատրաստի պաստան և բրոկոլին լցնել բուսայուղով տապակի մեջ, ավելացնել թթվասերը, կարագը, քերած պանիրը, ըստ ցանկության համեմել աղով, խառնել և տապակել ևս 5 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս