Բաժիններ՝

Պանրային պյուրե. ամենահամեղը բոլոր ուտեստներից

Բաղադրիչներ

1. Կարտոֆիլ – 1300 գ
2. Պանիր – 500 գ
3. Սերուցք – 250 մլ
4. Սխտոր – 3 ատամիկ
5. Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Աղ արած շրջում եփել կարտոֆիլը և սխտորը:

2. Այնուհետև հանել սխտորները և քամել կարտոֆիլը:

3. Կաթսան դնել կրակին, ավելացնել կարտոֆիլը, սերուցքը և խառնել:

4. Լցնել պանիրը և խառնել՝ մինչև միասեռ զանգված ստացվի:

5. Պատրասի պյուրեն մատուցել աղցանի կամ մսային ուտեստի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս