Պանրային պյուրե. ամենահամեղը բոլոր ուտեստներից
Բաղադրիչներ
1. Կարտոֆիլ – 1300 գ
2. Պանիր – 500 գ
3. Սերուցք – 250 մլ
4. Սխտոր – 3 ատամիկ
5. Աղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
1. Աղ արած շրջում եփել կարտոֆիլը և սխտորը:
2. Այնուհետև հանել սխտորները և քամել կարտոֆիլը:
3. Կաթսան դնել կրակին, ավելացնել կարտոֆիլը, սերուցքը և խառնել:
4. Լցնել պանիրը և խառնել՝ մինչև միասեռ զանգված ստացվի:
5. Պատրասի պյուրեն մատուցել աղցանի կամ մսային ուտեստի հետ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը