Համեղ ընթրիք՝ մսով, բրոկոլիով և բրնձով
Բաղադրիչներ`
Մսի համար`
• միս- 450 գ, բարակ երկար կտրատած
• ձիթայուղ- 2 ճ/գ
• բրոկոլի- 450 գ, կտրատած
• քունջութ- 2 թ/գ
Սոուսի համար`
• իմբիր- ½ թ/գ
• սխտոր-3 պճեղ, ճզմած
• տաք ջուր- ½ բաժակ
• սոյայի սոուս- 6 ճ/գ
• եղեգնաշաքար- 3 ճ/գ
• եգպտացորենի օսլա- 1,5 ճ/գ
• սև պղպեղ- ¼ թ/գ
• ձեթ- 2 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը`
Սոուսի համար առանձին ամանի մեջ լավ խառնել սոուսի բոլոր բաղադրիչները։
Ձեթով տապակել բրոկոլին մոտ 4֊5 րոպե։
Հանել տապակից, ավելացնել ձեթ և տապակել միսը, ավելացնել սոուսը, ցածրացնել կրակը, շարունակել տապակել, մինչև սոուսը թանձրանա։ Ավելացնել բրոկոլին, խառնել, ավելացնել քունջութը։
Մատուցել բրնձով փլավի հետ։