Բաժիններ՝

Համեղ ընթրիք՝ մսով, բրոկոլիով և բրնձով

Բաղադրիչներ`
Մսի համար`

• միս- 450 գ, բարակ երկար կտրատած

• ձիթայուղ- 2 ճ/գ

• բրոկոլի- 450 գ, կտրատած

• քունջութ- 2 թ/գ

Սոուսի համար`

• իմբիր- ½ թ/գ

• սխտոր-3 պճեղ, ճզմած

• տաք ջուր- ½ բաժակ

• սոյայի սոուս- 6 ճ/գ

• եղեգնաշաքար- 3 ճ/գ

• եգպտացորենի օսլա- 1,5 ճ/գ

• սև պղպեղ- ¼ թ/գ

• ձեթ- 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը`

Սոուսի համար առանձին ամանի մեջ լավ խառնել սոուսի բոլոր բաղադրիչները։

Ձեթով տապակել բրոկոլին մոտ 4֊5 րոպե։

Հանել տապակից, ավելացնել ձեթ և տապակել միսը, ավելացնել սոուսը, ցածրացնել կրակը, շարունակել տապակել, մինչև սոուսը թանձրանա։ Ավելացնել բրոկոլին, խառնել, ավելացնել քունջութը։

Մատուցել բրնձով փլավի հետ։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս