Բաժիններ՝

Մութաբալ

Բաղադրիչներ

Սմբուկ – 3 հատ

Քնջութ (թահինի մածուկ) – 3 ճ/գ

Սխտոր – 3 պճեղ

Կիտրոնի հյութ – 2 ճ/գ

Ձիթապտղի ձեթ – 4 ճ/գ

Լոլիկ – 1 հատ

համեմ

աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Սմբուկը կտրատել և դնել ջեռոցում 180 աստիճան ջերմաստիճանում մինչև դարչնագույն դառնալը։

Սմբուկը հանել ջեռոցից, մաքրել կեղևը և կտրատել

Լոլիկի կեղևը հանել, համեմի հետ միասին մանր կտրատել։

Խառնել բանջարեղենը և մնացած բաղադրիչների հետ լցնել բլենդեռի մեջ և հարել այնքան, որ ստացվի միասեռ զանգված:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս