Բաժիններ՝

Հավի կրոկետ

Բաղադրիչներ

Կարտոֆիլի պյուրե կարագով – 2,5 բաժակ

հավի միս (կտրված փոքր կտորներով) – 300 գ

ապխտած խոզապուխտ – 100 գ

սամիթ և մաղադանոս – 1 ճ/գ

ձու – 2 հատ

կաթ – 1 ճ/գ

պաքսիմատ

ձեթ

համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

թարմ հազարի տերևներ

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլի պյուրեն, կտրատած հավի միսը, ապխտած խոզապուխտը, մանրացրած կանաչին և 1 ձուն և համեմունքները խառնել և պատրաստել փոքրիկ գնդիկներ։

Ափսեի մեջ ավելացնել 1 ձու, կաթ և հարել։

Հավի յուրաքանչյուր գնդիկը թաթախել ձվի մեջ, այնուհետև պաքսիմատի մեջ:

Խորը տապակի մեջ միջին կրակի վրա տաքացնել ձեթը և տապակել գնդիկները:

Մատուցել տաք վիճակում՝ հազարի տերեւներով։Բարի ախորժակ!

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս