Հավի լյարդը` սերկևիլով
Բաղադրիչներ
Հավի լյարդ – 300 գ
Սերկևիլ – 1 հատ
Կարմիր սոխ – 40 գ
Կարագ – 30-40 գ
Բուսական յուղ – 30 գ
Աղ, սև պղպեղ և այլ համեմունքներ` ըստ ճաշակի
Բալզամիկ սոուս – 7 գ
Պատրաստման եղանակը
Սերկևիլը լվանալ, հեռացնել միջուկը կտրատել երկարավուն կտորների։
Կարագը հալեցնել և սերկևիլը տապակել 3-4 րոպե։ Տապակած սերկևիլը տեղափոխել առանձին ափսեի մեջ։
Նույն թավայի մեջ լցնել մի քիչ բուսական յուղ և տապակել կարմիր սոխը։
Լյարդը լվանալ, հեռացնել թաղանթները և կտրել միջին չափի կտորներ:
Լյարդը սոխով տապակել ավելացնել աղ ու պղպեղ՝ ըստ ճաշակի, այնուհետև տապակած սերկևիլը լցնել թավայի մեջ։
Լցնել բալզամիկ սոուսը և ավելացնել ձեր սիրած համեմունքները: Խառնուրդը եփել ևս 4-5 րոպե, որպեսզի բոլոր համերն ու բույրերը խառնվեն։