Պանրային սոուս, որը հրաշալի համադրվում է մսի և կարտոֆիլի հետ
Բաղադրիչներ
1. Սերուցք (30% և բարձր) – 200 մլ
2. Սերուցքային պանիր – 125 գ
3. Չեդդեր պանիր – 80 գ
4. Պարմեզան պանիր – 30 գ
5. Աղ՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
1. Սերուցքը լցնել կաթսայի մեջ և դնել ցածր կրակի վրա: Հասցնել եռման: Պարմեզանն անցկացնել քերիչով և ավելացնել սերուցքին, խառնել:
2. Եռացող սերուցքին ավելացնել սերուցքային պանիրը և խառնել՝ մինչև միասեռ զանգված ստացվի: Ավելացնել չեդդերը և կրկին խառնել:
3. Մի քանի րոպե անընդհատ խառնելով՝ եփել: Վերցնել կրակի վրայից և համեմել աղով: Սոուսը մատուցել տաք վիճակում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը