Բաժիններ՝

Բանանով թխվածքաբլիթներ

Բաղադրիչներ

1. Բանան – 4 հատ
2. Արևածաղկի սերմեր՝ ըստ ցանկության
3. Վարսակի փաթիլներ – 400 գ
4. Չամիչ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Բանանը մանրացնել բլենդերով, ավելացնել վարսակը: Պետք է ստացվի խիտ զանգված: Այնուհետև ըստ ցանկության ավելացնել մյուս բաղադրիչները:

2. Թողնել 5 րոպե, որպեսզի զանգվածը հասունանա, ինչից հետո գդալով թխվածքաբլիթներ ձևավորել ձուղաթղթով պատված տապակի վրա:

3. Թխել 10-15 րոպե, 170 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս