Սոխի մուրաբա՝ հազի դեմ. շատ արդյունավետ ժողովրդական միջոց
Բաղադրիչներ
1. Սոխ – 3 հատ
2. Շաքարավազ – 1 բաժակ
3. Մեղր – 1 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Վերցնել 3 հատ միջին սոխ:
2. Անցկացնել մսաղացով:
3. Աղացած սոխին ավելացնել 1 բաժակ շաքարավազ և թողնել 30 րոպե:
4. Հետո մուրաբան մոտ 10 րոպե դնել ցածր կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով:
5. Այնուհետև ավելացնել 1 ճ/գ մեղր, նորից լավ խառնել:
6. Պատրաստի մուրաբան պահել սառնարանում:
7. Օգտագործել հազի ժամանակ, օրական 4-5 անգամ՝ մեկական ճ/գ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը