Բաժիններ՝

Կիրակնօրյա ռուլետ «5 րոպե». արագ և համեղ

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 1 բաժակ
2. Ձու – 1 հատ
3. Խտացրած կաթ – 1 բանկա
4. Սոդա – 0.5 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները և լցնել թխման համար նախատեսված ուղղանկյունաձև կաղապարի մեջ, հարթեցնել:

2. Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 5-7 րոպե:

3. Միջուկի համար կարող եք ընտրել ցանկացած ջեմ կամ կրեմ:

4. Ռուլետը ավելի լավ է փաթաթել այն ժամանակ, երբ այն դեռ տաք լինի, որպեսզի այն փափուկ և հյութալի լինի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս