Բաժիններ՝

«Հասարակ» պիրոգ. այս բաղադրատոմսը գերազանցում է բոլոր սպասումները

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 7 ճ/գ
2. Կեֆիր – 1 բաժակ
3. Ձու – 3 հատ
4. Մայոնեզ – 1 բաժակ
5. Աղ և սոդա – մեկական պտղունց
6. Կարագ՝ թխելու համար

Պատրաստման եղանակը

1. Հարել ձուն, հետո ավելացնել կեֆիրը, մայոնեզը և նորից հարել:

2. Զանգվածին ավելացնել մաղած ալյուր, սոդա, աղ և լավ հունցել:

3. Խմորի կեսը լցնել յուղապատ կաղապարի մեջ:

4. Վրան հավասարաչափ տեղաբաշխել միջուկը (օրինակ՝ շոգեխաշած կաղամբը) և վրան լցնել խմորի մնացած մասը:

5. Թխել 30 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս