Բաժիններ՝

Իրական ֆրանսիական նախաճաշ. պարզ, արագ և շատ համեղ

Բաղադրիչներ

1. Բատոն – 3 կտոր
2. Կաթ – 2 ճ/գ
3. Հավկիթ – 1 հատ
4. Աղ՝ ըստ ճաշակի
5. Բուսայուղ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձուն խառնել կաթի հետ: Համեմել աղով:

2. Հացի կտորները երկու կողմից թավալել զանգվածի մեջ, այնուհետև տապակել բուսայուղով:

3. Նախաճաշը պատրաստ է:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս