Բաժիններ՝

Խնձորով աջիկա ձմեռվա համար. ամենահամեղ տարբերակը

Բաղադրիչներ

1. Խնձոր (թթվաշ) – 500 գ
2. Լոլիկ – 2 կգ
3. Կարմիր բուլղարական պղպեղ – 1 կգ
4. Կծու պղպեղ – 100 գ
5. Գազար – 500 գ
6. Սխտոր – 200 գ
7. Արևածաղկի ձեթ – 1 բաժակ
8. Սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
9. Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Խնձորները մաքրել:

2. Բոլոր բաղադրիչներն անցկացնել մսաղացով կամ մանրացնել բլենդերի օգնությամբ, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, արևածաղկի ձեթ:

3. Եփել 2.5 ժամ, ժամանակ առ ժամանակ խառնել:

4. Պատրաստի աջիկան լցնել ստերիլ բանկաների մեջ և փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս