Բաժիններ՝

Սնկով պատրաստված խավիար. կգերի յուրաքանչյուրի սիրտը

Բաղադրիչներ

1. Սունկ – 2 կգ
2. Սոխ – 0.5 կգ
3. Լոլիկ – 1 կգ

Պատրաստման եղանակը

1. Անհրաժեշտության դեպքում սունկը եփել և մանր կտրատել:

2. Հետո տապակել բուսայուղով:

3. Լոլիկն անցկացնել մսաղացով, սոխը մանր կտրատել:

4. Բոլոր բաղադրիչները լցնել կաթսայի մեջ և շոգեխաշել 1.5 ժամ:

5. Աղը ցանել ըստ ճաշակի:

6. Տաք խավիարը լցնել բանկաների մեջ և փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս