Սնկով պատրաստված խավիար. կգերի յուրաքանչյուրի սիրտը
Բաղադրիչներ
1. Սունկ – 2 կգ
2. Սոխ – 0.5 կգ
3. Լոլիկ – 1 կգ
Պատրաստման եղանակը
1. Անհրաժեշտության դեպքում սունկը եփել և մանր կտրատել:
2. Հետո տապակել բուսայուղով:
3. Լոլիկն անցկացնել մսաղացով, սոխը մանր կտրատել:
4. Բոլոր բաղադրիչները լցնել կաթսայի մեջ և շոգեխաշել 1.5 ժամ:
5. Աղը ցանել ըստ ճաշակի:
6. Տաք խավիարը լցնել բանկաների մեջ և փակել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը