Բաժիններ՝

Պանրային սոուս պաստայի համար և ոչ միայն

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 2 ճ/գ
2. Կաթ – 1 բաժակ
3. Կարագ – 50 գ
4. Բուսական յուղ – 1 ճ/գ
5. Աղ՝ ըստ ճաշակի
6. Պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
7. Քերած պանիր (կարող է լինել երկու տեսակի) – 200 գ
8. Քիմիոն՝ ըստ ճաշակի
9. Ռեհան՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել ալյուր: Խառնուրդը պետք է դառնա ոսկեգույն:

2. Դանդաղ ավելացնել մեկ բաժակ կաթը և խառնել, հասցնել եռման, ավելացնել քերած պանիրը:

3. Ավելացնել համեմունքները և բուսական յուղը:

4. Սոուսը պատրաստ է: Մատուցել պաստայի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս