Պանրային սոուս պաստայի համար և ոչ միայն
Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 2 ճ/գ
2. Կաթ – 1 բաժակ
3. Կարագ – 50 գ
4. Բուսական յուղ – 1 ճ/գ
5. Աղ՝ ըստ ճաշակի
6. Պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
7. Քերած պանիր (կարող է լինել երկու տեսակի) – 200 գ
8. Քիմիոն՝ ըստ ճաշակի
9. Ռեհան՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
1. Կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել ալյուր: Խառնուրդը պետք է դառնա ոսկեգույն:
2. Դանդաղ ավելացնել մեկ բաժակ կաթը և խառնել, հասցնել եռման, ավելացնել քերած պանիրը:
3. Ավելացնել համեմունքները և բուսական յուղը:
4. Սոուսը պատրաստ է: Մատուցել պաստայի հետ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը