Թարխունով լիմոնադ. խանութից այլևս չեք գնի
Բաղադրիչներ
1. Թարխուն – 200 գ
2. Լիմոն – 2 հատ
3. Շաքարի օշարակ – 140 մլ
4. Գազավորված ջուր – 1 լ
Պատրաստման եղանակը
1. Մանր կտրատել թարխունը:
2. Քամել լիմոնի հյութը:
3. Լիմոնի հյութին ավելացնել շաքարի օշարակը և խառնել:
4. Ավելացնել 300 մլ գազավորված ջուր:
5. Մնացած գազավորված ջրին ավելացնել թարխունը: Այնուհետև ավելացնել օշարակը և թողնել լիմոնադը սառնարանում առնվազն 15 րոպե (խորհուրդ է տրվում 2 ժամ):
6. Լիմոնադն անցկացնել մաղով և մատուցել բաժակներով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը