Բաժիններ՝

Թարխունով լիմոնադ. խանութից այլևս չեք գնի

Բաղադրիչներ

1. Թարխուն – 200 գ
2. Լիմոն – 2 հատ
3. Շաքարի օշարակ – 140 մլ
4. Գազավորված ջուր – 1 լ

Պատրաստման եղանակը

1. Մանր կտրատել թարխունը:

2. Քամել լիմոնի հյութը:

3. Լիմոնի հյութին ավելացնել շաքարի օշարակը և խառնել:

4. Ավելացնել 300 մլ գազավորված ջուր:

5. Մնացած գազավորված ջրին ավելացնել թարխունը: Այնուհետև ավելացնել օշարակը և թողնել լիմոնադը սառնարանում առնվազն 15 րոպե (խորհուրդ է տրվում 2 ժամ):

6. Լիմոնադն անցկացնել մաղով և մատուցել բաժակներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս