Բաժիններ՝

Ձուկը՝ հունական ձևով. յուրահատուկ և շատ համեղ

Բաղադրիչներ

1. Ձուկ
2. Ձու
3. Սոխ
4. Լոլիկ
5. Պանիր
6. Բուսայուղ
7. Աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Կտրատել ձուկը և տապակել թավայի մեջ:

2. Շարել ջեռոցի տապակի մեջ, աղ և պղպեղ ցանել:

3. Եփված ձուն օղակաձև կտրատել:

4. Օղակաձև կտրատել սոխը և տապակել: Ձկան կտորների վրա շարել օղակաձև կտրատված ձուն, վրայից լոլիկը և սոխը: Վրան մայոնեզ քսել և քերած պանիր շաղ տալ:

5. Դնել ջեռոցը՝ մինչև պանրի լրիվ հալչելը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս