Բաժիններ՝

Կաթնաշոռային պաղպաղակ 7 րոպեում՝ 3 բաղադրիչներից

Բաղադրիչներ

1. Յուղալի կաթնաշոռ – 200 գ
2. Խտացրած կաթ – 0.5 բանկա
3. Կաթ – 50 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Բլենդերով հարել կաթնաշոռը և խտացրած կաթը՝ մինչև միասեռ զանգված ստանալը:

2. Ավելացնել կաթը և նորից հարել:

3. Կաթնաշոռային զանգվածը լցնել սիլիկոնե կաղապարների մեջ:

4. Ուղարկել սառցախցիկը 4-5 ժամ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս