Բաժիններ՝

Նրբագույն կոտլետներ «Թռչնի կաթ». անվանումը խոսում է ինքն իր մասին

Պանրով հավի կոտլետներ՝ «Թռչնի կաթ»

Բաղադրիչներ

1. Հավի աղացած միս – 500 գ
2. Հաց – 2-3 կտոր
3. Սոխ – 1 հատ
4. Ձու – 2 հատ
5. Խաշած ձու – 2 հատ
6. Մաղադանոս
7. Կաթ – 200 մլ
8. Ալյուր – 1/2 բաժակ
9. Քերած պանիր – 100 գ
10. Կարագ – 20 գ
11. Աղ, սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
12. Սոդա՝ դանակի ծայրով

Պատրաստման եղանակը

1. Թրջել հացը 100 մլ կաթի մեջ: Մսաղացով անցկացնել սոխը և հացն այն կաթի հետ, որի մեջ այն դրված էր: Ավելացնել զանգվածն աղացած մսին, աղ և պղպեղ ցանել և լավ խառնել:

2. Պատրաստել միջուկը. խաշած ձուն, պանիրը և պինդ կարագը քերել, ավելացնել մանրացրած կանաչին, խառնել:

3. Մի փոքր ֆարշ վերցնել, տալ նրան բլիթի տեսք, կենտրոնում մի փոքր միջուկ դնել: Եզրերն ամրացնել, տալ կոտլետի ձև:

4. Ձուն հարել 100 մլ կաթի հետ, ավելացնել ալյուր, սոդա, մի փոքր աղ և պղպեղ ցանել:

5. Թաթախել կոտլետները ձվային զանգվածի մեջ և տապակել թավայում տաք բուսայուղով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս