Ուզո՞ւմ եք նիհարել. քաղցած վիճակում խմեք այս կոկտեյլները

Առաջարկվող կոկտեյլներն օրգանիզմը կապահովեն անհրաժեշտ սննդարար նյութերով։ Դրական արդյունքը բավական շուտ կնկատեք. քաշը կսկսի նվազել։ Steptohealth.ru-ն գրում է, որ դա տեղի կունենա ճարպերի քանակի նվազեցման շնորհիվ։ Եվս մեկ առավելություն. կոկտեյլների օգտագործման արդյունքում կկարողանաք վերահսկել օգտագործվող կալորիաների քանակը։

Մի քանի հանգամանք, որոնց հարկավոր է ուշադրություն դարձնել.

  • Ըմպելիքները 200 կալորիայից ավելի չպիտի պարունակեն։
  • Օգտագործվող կոկտեյլը չպետք է գերազանցի 200-750 մլ-ը։
  • Բոլոր բաղադրիչները պետք է քիչ քանակով շաքար և մեծ քանակով բջջանյութ և սպիտակուցներ պարունակեն։
  • Հիշեք, որ նպատակն ավելորդ քաշից ազատվելն է։ Հետևաբար՝ կոկտեյլն օգտագործելուց առաջ և հետո ոչինչ հարկավոր չէ ուտել, մինչև սննդի հաջորդ ընդունումը։

Կանաչ կոկտեյլ։ Շատ կարևոր է օրը սկսել մթերքով, որն օրգանիզմին էներգիա կհաղորդի։ Այս ըմպելիքի օգնությամբ հոգնածություն չեք զգա։

Կարդացեք նաև

Բաղադրիչներ

  • կես բաժակ ջուր՝ 125 մլ
  • 5 ճաշի գդալ կիտրոնի կամ նարնջի հյութ՝ 50 մլ
  • կես բաժակ թարմ վարունգ՝ 100 գրամ
  • կես կանաչ խնձոր
  • 2 բաժակ սպանախ՝ 50 գրամ
  • 1 ճաշի գդալ մաղադանոս՝ 10 գրամ։

Պատրաստման եղանակը

  • Լավ լվացեք բոլոր բաղադրիչները, խնձորի, վարունգի կեղևը հեռացրեք։
  • Մանր կտրատեք։
  • Բլենդերի մեջ լցրեք ջուրը և ցիտրուսային մրգի հյութը։
  • Ավելացրեք կտրատած վարունգը, խնձորը, սպանախն ու մաղադանոսը։
  • Խառնեք այնքան, մինչև ստանաք միասեռ զանգված։
  • Եթե ըմպելիքը ձեզ համար շատ խիտ է ստացվել, կարող եք մի փոքր ջուր ավելացնել։

Իմբիրով և կիտրոնով ըմպելիք։ Գազարն օրգանիզմը կհագեցնի բջջանյութով և սպիտակուցներով, իսկ իմբիրը կօգնի արագացնել նյութափոխանակությունը։

Բաղադրիչներ

  • 2 բաժակ քերած գազար՝ 230 գրամ
  • 1 խնձոր (գերադասելի է՝ կարմիր)
  • կես թեյի գդալ իմբիր՝ 2 գրամ
  • կես բաժակ հանքային ջուր՝ 125 մլ
  • 5 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ՝ 50 մլ
  • 2 սառույց
  • 1 ճաշի գդալ մեղր՝ 25 գրամ։

Պատրաստման եղանակը

  • Լավ լվացեք բոլոր բաղադրիչները, մաքրեք խնձորի, գազարի կեղևը, կտրատեք։
  • Մանրացրեք իմբիրը։
  • Բոլոր բաղադրիչները խառնեք բլենդերում։
  • Ցանկության դեպքում կարող եք մեկ ճաշի գդալ մեղր ավելացնել՝ ըմպելիքը քաղցրացնելու, էներգետիկ արժեքը բարձրացնելու համար։

Վարսակի փաթիլներով մրգային կոկտեյլ։ Վարսակը մի շարք օգտակար հատկություններ ունի, այն խորհուրդ է տրվում մարդկանց, ովքեր գաստրիտ ու փորկապություն ունեն։ Մրգերի հետ համադրելու դեպքում կարող եք համեղ և սննդարար ըմպելիք ստանալ։

Բաղադրիչներ

  • 2 բաժակ վարսակի փաթիլներ՝ 100 գրամ
  • 2 բաժակ ջուր՝ 500 մլ
  • 1 բաժակ թարմ ելակ՝ 150 գրամ
  • 1 խնձոր
  • կես բաժակ նշի կաթ՝ 100 գրամ
  • 2 բանան
  • 1 թեյի գդալ դարչին՝ 5 գրամ։

Պատրաստման եղանակը

  • Վարսակի փաթիլները եփեք 2 բաժակ ջրով (հարկավոր է եփել դանդաղ կրակին 10 րոպե)։
  • Թողեք սառչի, թափեք ավելորդ ջուրը։
  • Վարսակի փաթիլներն ու ելակը խառնեք բլենդերում։
  • Ավելացրեք կտրատած խնձորը, նշի կաթը, խառնեք։
  • Ավելացրեք բանանը։
  • Խառնեք, մինչև ստանաք միասեռ զանգված։
  • Մատուցելիս ավելացրեք դարչինը։

Ավոկադոյով կոկտեյլ։ Ավոկադոն մեծ քանակով օգտակար և հեշտ յուրացվող ճարպեր է պարունակում։ Այն օգնում է պայքարել արյան մեջ խոլեստերինի բարձր մակարդակի դեմ։

Բաղադրիչներ

  • 1 միջին ավոկադո
  • 1 բաժակ թարմ ելակ՝ 150 մլ
  • 3 բաժակ յուղարկված կաթ՝ 750 մլ
  • 1 բանան
  • 1 ճաշի գդալ շաքար՝ 10 գրամ։

Պատրաստման եղանակը

  • Մաքրեք ավոկադոն։
  • Լավ լվացեք ելակը, կտրատեք։
  • Երկու բաղադրիչները խառնեք բլենդերում։
  • Ավելացրեք կաթը, բանանը, նորից խառնեք, որպեսզի միասեռ զանգված ստանաք։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը

Տեսանյութեր

Լրահոս