Բաժիններ՝

Փափուկ շոկոլադե կոնֆետներ՝ պիստակով

Բաղադրիչներ

1. Կաթնային շոկոլադ – 200 գ
2. Խտացրած կաթ – 170 գ
3. Կարագ – 20 գ
4. Պիստակ – 200 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Պիստակը խոշոր կտրատել:

2. Սոտեյնիկի մեջ լցնել կտրատած շոկոլադը, կարագը և հալեցնել գոլորշու վրա՝ անընդհատ խառնելով:

3. Վերցնել կրակից և թողնել 5 րոպե:

4. Ավելացնել խտացրած կաթը, պիստակը և խառնել:

5. Զանգվածը տարածել պերգամենտով պատած տապակի մեջ և հարթեցնել 1-1.5 սմ հաստության և տալ ուղղանկյան ձև: Ծածկել սննդային փայլաթիթեղով և 3-4 ժամ դնել սառնարանը:

6. Կտրատել քառակուսիների: Պիստակով կոնֆետները պատրաստ են:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս