10 աղանդեր, որ պետք է անպայման փորձել Ֆրանսիայում
Խոհարարական արդյունաբերությունում Ֆրանսիան միշտ առաջատար է եղել: Նրանք հայտնի են իրենց հացով, պանրով, և դժվար է պատկերացնել, թե որքան շատ բան է արել Ֆրանսիան սննդի աշխարհի համար: Նրանք կատարելության են հասցրել շատ ուտեստներ, ստեղծել են գինու մի քանի տեսակներ և շամպայն, և, որ ամենակարևորն է, ստեղծել են աշխարհի լավագույն և ամենահեղինակավոր աղանդերները: Գույնզգույն մակարուններից՝ մինչև թեթև օդային էկլերներ. ներկայացնում ենք լավագույն ֆրանսիական աղանդերները:
1. Կրեմ Բրյուլե
2. Պրոֆիտրոլի
3. Սուֆլե
4. Մակարուններ
5. Էկլեր
6. Շոկոլադ
7. Ֆրանսիական կիտրոնով տորթ
8. Շոկոլադի մուս
9. Կրեպե
10. Ծովային կատարիկներ՝ Մադլեն
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը