10 աղանդեր, որ պետք է անպայման փորձել Ֆրանսիայում
Խոհարարական արդյունաբերությունում Ֆրանսիան միշտ առաջատար է եղել: Նրանք հայտնի են իրենց հացով, պանրով, և դժվար է պատկերացնել, թե որքան շատ բան է արել Ֆրանսիան սննդի աշխարհի համար: Նրանք կատարելության են հասցրել շատ ուտեստներ, ստեղծել են գինու մի քանի տեսակներ և շամպայն, և, որ ամենակարևորն է, ստեղծել են աշխարհի լավագույն և ամենահեղինակավոր աղանդերները: Գույնզգույն մակարուններից՝ մինչև թեթև օդային էկլերներ. ներկայացնում ենք լավագույն ֆրանսիական աղանդերները:
1. Կրեմ Բրյուլե 
2. Պրոֆիտրոլի 
3. Սուֆլե 
4. Մակարուններ 
5. Էկլեր 
6. Շոկոլադ 
7. Ֆրանսիական կիտրոնով տորթ 
8. Շոկոլադի մուս 
9. Կրեպե 
10. Ծովային կատարիկներ՝ Մադլեն 
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

