Չափազանց օգտակար ըմպելիք

Աշնանը և ձմռանը մեր օրգանիզմին առավելագույն վիտամին С է անհրաժեշտ, որը առկա է նարնջի և մանգոյի մեջ: Այս մրգերի օգտագործումը պաշտպանում է օրգանիզմը, ամրացնում է իմունիտետն ու խթանում է բջիջների արագ վերականգնումը: Իր հերթին՝ քրքումն ունի հակաբորբոքային հատկանիշներ, որոնք չափազանց անհրաժեշտ են օրգանիզմին:

Բաղադրություն

  • 200 գ սառեցրած մանգո
  • Կես նարինջ
  • 1 գազար
  • 1 թ/գ քրքում
  • 1 թ/գ ծաղկափոշի
  • Կես բաժակ կոկոսի կաթ
  • Մեկ բուռ հնդկական ընկույզ

Պատրաստման եղանակը

Մանգոն, նարինջն ու գազարը մաքրել: Մանգոն և գազարը կտրատել քառակուսիներով, նարինջն առանձնացնել կտորների: Բոլոր բաղադրիչները լցնել բլենդերի մեջ, ավելացնել կոկոսի կաթն ու լավ հարել, մինչև համասեռ զանգված ստանաք:

Կարդացեք նաև

Կարող եք նաև սառույց ավելացնել:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը

Տեսանյութեր

Լրահոս