Բաժիններ՝

Նա պարզապես եղունգներին ատամի մածուկ քսեց

Սովորաբար եղունգների լաքը կարճ է մնում եղունգներին կամ էլ պարզապես գույնն է խամրում: Ացետոնի կամ եղունգների ներկերը հեռացնող տարբեր լուծույթների օգտագործումը բացասաբար է ազդում եղունգների և եղունգին մոտ մաշկի վրա:
Այնուամենայնիվ, կա մի պարզ հնարք, որը կօգնի լուծել այս խնդիրը: Օրական առնվազն երկու անգամ եղունգներին ատամի մածուկ քսեք:

Ինչպե՞ս

Ատամի փոքր-ինչ մածուկ քսեք եղունգներին, լավ տրորեք, ապա խոզանակով մաքրեք: Կնկատեք, թե որքան մեծ է տարբերությունը եղունգների ացետոնով և ատամի մածուկով մաքրելու մեջ:

Մանրամասները՝ տեսանյութում:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս