Ամանորյա ուտեստների ձևավորման հրաշալի 15 եղանակ
Շատերը կարծում են, որ ուտեստները պետք չէ զարդարել: Մինչդեռ, գեղեցիկ ձևավորված աղցանը հաճելի է աչքի համար և ախորժակ է բացում:
Թող այս գաղափարներն Ամանորի գիշերն օգնեն Ձեզ ստեղծել Ձեր սեփական և անկրկնելի տոնական մթնոլորտը:
1. Եղևնի՝ ուտելու համար (սենդվիչ, գլանափաթեթներ, աղցան և կանապե): 
2. Մատուցեք ուտեստը Սուրբ Ծննդյան ծաղկեպսակի տեսքով: 
3. Օլիվիե, ծովախեցգետնով աղցան՝ պանրի զամբյուղի մեջ, և ծովատառեխ` մուշտակի տակ: 
4. Նախուտեստների ամանորյա մատուցում: 
5. Պանրի ափսեի ձևավորում: 
6. Տոնական թխվածքների ձևավորման տարբերակներ:

7. Չիզքեյքի ձևավորում: 
8. Ինչպե՞ս մատուցել ելակը:

9. Փքված բրնձից պատրաստված եղևնի: 
10. Տոնածառը` որպես ամանորյա դեսերտ (միրգ, շոկոլադ և թխվածքաբլիթներ): 
11. Զարդարում ենք ժապավեններով:

12. Սուրբ Ծննդյան քափքեյքեր:

13. Պաղպաղակ:

14. Ելակ և սուֆլե: 
15. Շամպայնի շշի զարդարման գաղափարներ: 
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

