Բաժիններ՝

Ամանորյա ուտեստների ձևավորման հրաշալի 15 եղանակ

Շատերը կարծում են, որ ուտեստները պետք չէ զարդարել: Մինչդեռ, գեղեցիկ ձևավորված աղցանը հաճելի է աչքի համար և ախորժակ է բացում:

Թող այս գաղափարներն Ամանորի գիշերն օգնեն Ձեզ ստեղծել Ձեր սեփական և անկրկնելի տոնական մթնոլորտը:

1. Եղևնի՝ ուտելու համար (սենդվիչ, գլանափաթեթներ, աղցան և կանապե): 1_640x609

2. Մատուցեք ուտեստը Սուրբ Ծննդյան ծաղկեպսակի տեսքով: 2_640x438

3. Օլիվիե, ծովախեցգետնով աղցան՝ պանրի զամբյուղի մեջ, և ծովատառեխ` մուշտակի տակ: 3_640x476

4. Նախուտեստների ամանորյա մատուցում: 4_640x434

5. Պանրի ափսեի ձևավորում: 5_640x644

6. Տոնական թխվածքների ձևավորման տարբերակներ: 6_640x246 7_640x470

7. Չիզքեյքի ձևավորում: 8_640x476

8. Ինչպե՞ս մատուցել ելակը: 9_640x470 10_640x439 11_640x445

9. Փքված բրնձից պատրաստված եղևնի: 12_640x641

10. Տոնածառը` որպես ամանորյա դեսերտ (միրգ, շոկոլադ և թխվածքաբլիթներ): 13_640x497

11. Զարդարում ենք ժապավեններով: 14_640x385 14 (1)_640x390

12. Սուրբ Ծննդյան քափքեյքեր: 18 (1)_640x308 18_640x313

13. Պաղպաղակ: 19 (1)_640x316 19_640x318

14. Ելակ և սուֆլե: 20_640x453

15. Շամպայնի շշի զարդարման գաղափարներ: 22_640x528

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս