Սոդա և կիտրոն. բնական բուժարար
Շատ հետազոտություններ ցույց են տվել, որ կիտրոնի հյութն ու սոդան կարող են հրաշքներ գործել, քանի որ սպանում են քաղցկեղի բջիջները:
Ըստ healthylivingstyle.net-ի՝ դեղագործական մեծ ընկերություններից մեկն ընդունել է, որ կիտրոնը սպանում է 12 տիպի քաղցկեղի բջիջներ: Այս եզրահանգման են եկել 20 տարի լաբորատոր հետազոտությունների արդյունքում: Նրանք նաև պարզել են, որ կիտրոնը հզոր ցիտրուսային միրգ է, որը կանխարգելում է քաղցկեղի բջիջների զարգացումը և 10.000 անգամ ավելի հզոր է, քան քիմիաթերապիան:
Կիտրոնի և սոդայի օգտակար հատկանիշները
Ըստ healthylivingstyle.net-ի՝ վերջերս արված հետազոտությունները ցույց են տվել, որ ցիտրուսային մրգերը, հատկապես՝ կիտրոնը, կանխարգելում և շատ դեպքերում բուժում են քաղցկեղը: Ավելացնելով սոդա կիտրոնի հյութին, կկարգավորեք օրգանիզմի pH-ը, որը թույլ չի տալիս քաղցկեղին տարածվել:
Կիտրոնի հյութն ու սոդան վերացնում են միայն քաղցկեղի բջիջները՝ ի տարբերություն քիմիաթերապիայի, որն ազդում է նաև առողջ բջիջների վրա:
Պետք է խմել 2թ/գ կիտրոնի հյութը՝ կես թեյի գդալ սոդայով: Խառնուրդն անհրաժեշտ է խմել նախաճաշից առաջ՝ դատարկ ստամոքսին:
Այս խառնուրդը նաև հակամանրէային ազդեցություն ունի, քանի որ մեծ քանակությամբ վիտամին C է պարունակում:
Ծանուցում. Սիրելի ընթերցող, մի մոռացիր, որ յուրաքանչյուր օրգանիզմ յուրովի կարող է արձագանքել այս կամ այն դեղամիջոցին: Ինչն օգտակար է մեկին, կարող է հակացուցված լինել մյուսին: Այդ պատճառով մինչ դրանք գործածելը, ճիշտ կլինի խորհրդակցել բժշկի հետ:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը