Բաժիններ՝

Սուրճը լավացնում է մարսողական համակարգը

Սուրճն արագացնում է մեզի սեկրեցիան և գործում է՝ որպես թուլացնող միջոց:

Սուրճի թուլացնող կարողությունը թաքնված է կոֆեինի մեջ, որը խթանում է աղիների մկանների կծկումները: Այս նույն կծկումներն աղիներում տեղի են ունենում ուտելուց հետո:

Մեկ բաժակ սուրճը պարունակում է 80-175 մգ կոֆեին, մինչդեռ միևնույն քանակությամբ «Կոկա կոլան» ունի 34 մգ:

Հենց այս հանգամանքով էլ բացատրվում է, թե ինչու գազավորված ըմպելիքները չունեն նույն թուլացնող ազդեցությունը, ինչ սուրճը:

Կարդացեք նաև

Կաթնամթերքները, օրինակ՝ կաթը, թթվասերը և կարագը, պարունակում են լակտոզա՝ շաքար, որը կարող է փորլուծություն և այլ աղիքային խնդիրներ առաջացնել այն մարդկանց մոտ, ում օրգանիզմը չի ընդունում լակտոզան:

Օրական 2 բաժակ սուրճ խմեք, եթե ցանկանում եք մարսողական համակարգը լավացնել:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս