Ինչպե՞ս պատրաստել նշի թարմ կաթ
Թարմ, իրական և շատ համեղ նշի կաթը կարող եք այժմ պատրաստել նաև տանը: healthyfoodstar.com-ը ներկայացնում է մի բաղադրատոմս, որը կօգնի պատրաստել տնական նշի կաթ, որը կարող եք գործածել սմուզիներ և ապուրներ պատրաստելիս:
Բաղադրություն
- 1 բաժակ նուշ
- Ջուր (նուշը թրջելու համար)
- 2 խուրմա
- Կես թ/գ վանիլին
- 3 բաժակ ջուր
Պատրաստման եղանակը
Նուշը լցրեք տարայի մեջ և ծածկեք 2.5սմ ջրով: Թողեք ամբողջ գիշեր մնա ջրի մեջ: Ապա առավոտյան նուշը չորացրեք և կտրատեք: Բլենդերի մեջ լցրեք 3 բաժակ ջուրը, նուշն ու խուրման, լավ հարեք՝ մինչև համասեռ զանգված ստանալը: Մի քանի շերտ թանզիֆի (марля) միջոցով քամեք զանգվածը, ավելացրեք մի փոքր վանիլին՝ ըստ ցանկության: Կարող եք նշի կաթը պահել սառնարանում, այն կմնա 3 օր:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը