Շատ համեղ տնական կոնյակ «Միսթեր Դոն Շանոն»
Բաղադրիչներ
1. Կաղնու կեղև – 60 գ
2. Օղի – 3 լ
3. Ցեյլոնական թեյ – 1 թ/գ
4. Դարչին – 1.5 թ/գ
5. Մեխակ – 4 հատ
6. Սև պղպեղ – 8 հատ
7. Վանիլային շաքարավազ – 1 թ/գ
8. Շաքարավազ – 1 թ/գ
9. Լուծվող սուրճ – 1.5 թ/գ
10. Դափնու տերև – 4 հատ
Պատրաստման եղանակը
1. Պետք է նախապատրաստել բոլոր բաղադրիչները:
2. Հետո պետք է բոլորը խառնել մեծ բանկայի մեջ:
3. Հետո այն պետք է 3 օրով դնել մութ տեղում:
4. 3 օր անց պետք է քամել կոնյակը, և խմիչքը պատրաստ է օգտագործման համար:
5. Լցնել շշերի մեջ և վայելել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը