Բաժիններ՝

Խոհանոցային խորամանկություններ, որոնց մասին չգիտի նույնիսկ Ձեր մայրիկը

Տնային տնտեսուհիների կուտակած փորձը պարզապես հիացնում է: Իմանալով ընդամենը մի քանի գաղտնիք, կարելի է ոչ միայն սովորել համեղ պատրաստել, այլ նաև պահպանել մթերքները արագ փչացումից:

AdMe.ru-ն ներկայացնում է խորհուրդներ, որոնք կօգնեն Ձեզ մեծագույն հաճույքով մուտք գործել խոհանոց:

1. Մեկ րոպե թափահարեք ձուն, այնուհետև խաշեք: Կստացվի իրական ոսկե ձու: 1_640x420

2. Տաք սուր դանակը կօգնի պատրաստել հրաշալի սենդվիչ պաղպաղակից: 2_640x419

3. Պանրի անհրաժեշտ հատվածը կտրեք փաթեթավորման հետ միասին: Այն կարող եք օգտագործտել պանրի փաթեթավորման մնացած հատվածը ծածկելու համար: 3_640x973

4. Մի թափեք դեղնած կանաչիները: Ավելի լավ է խառնեք այն ձիթապտղի յուղի հետ և լցրեք սառույցի ամանի մեջ: 4_640x420

5. Եթե չունեք գրտնակ, կարող եք այն փոխարինել գինու դատարկ շշով: 5_640x420

6. Եթե ցանկանում եք վերադարձնել սառը պիցցայի բուրմունքն ու համը, տաքացրեք այն թավայի մեջ, այլ ոչ թե միկրոալիքային վառարանում: 6_640x419

7. Պանրով հացը հրաշալի նախաճաշ է: Ավելացրեք կանաչի և տաքացրեք բոքոնը միկրոալիքային վառարանի կամ ջեռոցի մեջ: 7_640x858

8. Չերրի լոլիկներն արագ կտրելու համար տեղադրեք դրանք երկու հարթ ափսեների արանքում և սահեցրեք սուր դանակը: 8_640x420

9. Նութելայի մնացորդների վրա լցրեք տաք կաթ: Կստացվի հրաշալի ըմպելի շոկոլադ: 9_640x420

10. Թթվասերին ավելացրեք խաշած ձվի պինդ դեղնուց և մեկ գդալ մանանեխ, և ստացված զանգվածը կարող եք օգտագործել մայոնեզի փոխարեն: 10_640x420

11. Որպեսզի նեխուրը և բրոկկոլին ավելի երկար պահպանվեն, անպայման պատեք դրանք փայլաթիթեղով: 11_640x480

12. Կարտոֆիլը չի բողբոջի, եթե դրանք պահեք խնձորի հետ: 12_640x360

13. Ահա այսպես կարելի է պատրաստել գեղեցիկ զամբյուղ մրգերի համար: 13_640x840

14. Հատուկ տապակի մեջ դրեք բեկոնը և ձուն, այնուհետև տապակեք: 14_640x419 15_640x548

15. Թարմ հատապտուղները բորբոսով չեն պատվի, եթե թրջեք դրանք քացախի մեղմ լուծույթով: 16_640x420

16. Սառեցրեք գինին սառույցի համար նախատեսված ամանի մեջ, որպեսզի հետո օգտագործեք դրանք խոհարարական փորձարկումների ժամանակ: 17_640x963

17. Արքայախնձորը պետք է պահել գլխիկով դեպի ներքև, որպեսզի դրանք դառնան ավելի քաղցր և հասուն: 18_640x722

18. Նախքան ձվերը քաշելը ծակեք գրասենյակային կոճակով, որպեսզի դրանք հեշտությամբ մաքրվեն: 19_640x419

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս